FÁJ a dereka? Háta? Lúdtalpas? Gerincsérves? Van megoldás! Formázd újjá a tested gördülő cipővel! 

Gördülő cipő

A gördülő cipő kifejezés mára elfogadott fogalommá vált. Segítünk kicsit kiigazodni e szó jelentésében és a cipők közötti döntésben, amennyiben szeretnének jobb testtartással járni, ezáltal több levegőt kapni, kellemesebben működő belső szervekkel élni és porcaik, ízületeik, izmaik életét is könnyebbé tenni. Ezekben biztosan segít a gördülő cipő.
Itt a következőkért gördíthet:
Mindig körültekintéssel döntsön a gördülő cipő vásárlásnál, ebben boltjainkban szakemberek is segítenek.
gördülő cipő
gördülő cipő

gördülő talpszerkezet

A gördülő talpszerkezet lényege a lépésenkénti mozgások irányának szabályozása, azaz rásegíteni a testnek a helyes tartás felvételében.

A Ryn termékeinél ezt egy külön találmány szorgalmazza, amit évekig teszteltek kis környezetben ( egy ország ), mielőtt a világ megismerhette és megszerethette. A pluszt a csavart középtest adja, ami kicsit kibillenti a megszokott - és valószínűleg helytelen - mozgásvektorokból a viselőjét.

Ezáltal a csontok, ízületek és az izmok új munkát kapnak, felfrissülve és rásegítve a helyes testtartásra.

gördülő talpszerkezet
gördülő talpszerkezet

gördülő talpú cipő

A gördülő talpú cipő kifejezés az előre mutató lépéstechnikát jelenti, azaz nem lecsapódó első és hátsó talppárnákat használunk, hanem egy folyamatos, kényelmes gördüléssel jutunk előre.

Elsőre ez szokatlan, de a mezítlábas járáshoz, ami a legközelebb áll a emberi fejlődési szakaszunkhoz, a legmegfelelőbb járásmód.

A kicsit hajlított, csúszásgátlós talpfelület szinte helyettünk jár, ezt el kell sajátítanunk, első napokban pár óra hordási idővel.

Később a napi rutint segítve társunkká válik a
gördülő talpú cipő, benne az antibakteriális talpbélés, ami a lábbetegségek gátlója, a légkamra és a mikrorezgés elnyerő réteg is mind-mind kényelmünket szolgálja.
gördülő talpú cipő
gördülő talpú cipő

gördülő talpú cipők

A gördülő talpú cipők nemzedéke sok újítással szolgál nekünk, de a lényeg mindig egy marad.

Viselője egészségesebb lesz, teste izmosabb, kevesebb fájdalom éri mindennapjaiban, többet mozoghat, ez a kár családi kapcsolataiban is sok pozitív változást hozhat.

A
gördülő talpú cipő nem egy szimpla cipő lesz életünkben.

Minden alkalommal, amikor felhúzzuk, rámosolyog testünk, hiszen mi tesz velünk ennyi jót az életben.
Összetett feladatott lát el ez a lábbeli, hálásak lehetünk érte.

gördülő talpú cipők
gördülő talpú cipők

gördülő talpas cipő

A gördülő talpas cipő sokféle elnevezéssel bír, attól is függően, mennyire szakmabeli aki említi.

Lehet orvos, aki ajánlja, cipész aki ismeri előnyeit és eladó, aki tényleg jót akar.

A lényeg, hogy nem az a cél, hogy legyen valami a lábunkon, s nem is az esztétika az elsődleges szempont - bár nem állítható, hogy negatív külső jellemzi a gördülő cipőket.

Néhány fogalom a
gördülő talpas cipőn kívül:
gördülő talpas cipő
gördülő talpas cipő

instabil cipő

instabil cipő
Az instabil cipő nevet annak a tulajdonságának köszönheti, - amiről már írtunk is - , hogy nem a láb folyamatos pihentetése, renyhévé válása a cél,.

Igenis egyfajta koordinációra, munkára kényszeríti lépés közben a gazdáját, amit teste meg is hálál két héten belüli frissebbé válásával és azzal a tengernyi előnnyel, amit itt újra nem részleteznék.

Mivel a lépés közbeni oldalirányú kivezetés a talpizmoktól, a láb izmain át a derék és gerinc melletti izmok, majd a hátizmok megmozgatója is, hívhatnánk fitness cipőnek is, vagy wellness lábbelinek, de nincs rá szükség.

Beszéljenek helyettünk a lépések!
instabil cipő eredménye
instabil cipő
instabil cipő eredménye

masai cipő

masai cipő
A masai cipő név egy afrikai népcsoportra utal, mely törzs jellemzően mezítláb éli életét. Ezzel már sokan vitatkoznak, de a gördülő cipők első nemzedéke nevében is viseli, fogadjuk el: Masai Bootleg Technology.
Az emberi géneknek nem volt idejük még a cipő " beépítésére". Náluk nem ismert az ízület és izomproblémák garmadája, amivel mi küzdünk. Csontrendszerük annak ellenére ép, hogy cipő nélkül nehéz dolgokat szállítanak a fejükön, futnak és táncolnak.
A maszájok a szabadság, és egészség képviselői, ne szégyelljük átvenni tőlük a mezítlábas járás 21. századi formáját, hordjunk masai cipőt, testünk, lelkünk érdekében!
masai szandál
masai cipő
masai szandál

női gördülő cipő

A női gördülő cipő különösen fontos szerepet tölt be mai világunkban.
A nőknek elvárt feladatuk a szépség, melynek egyik alapja a helyes testtartás, az egészség, amiből következik a szép bőr, a mosoly, tehát minden.
Egy karcsú nő mindig előnyben van, ezt pedig azzal éri el, hogy kihúzza magát és kevés zsír található szervezetében.
A
női gördülő cipő mindkettőt segíti, hisz a testtartást szabályozza és égeti a zsírt az izmok megmozgatásával.
Ez már rövid időn belül látszik, ami mosolyt csal az arcokra. Ettől még szebb lesz viselője.
Miért hagyná ezt ki?
A Ryn női gördülő cipő használata csökkenti a csípő és térd ízületi nyomásterhelését, feszesebbé teszi a láb és felsőtesti izmokat.
Segíti a helyes járást és testtartást, mely által tovább őrzi egészségünket.
A szépség kezdete az egészség, az egészség látszata a szépség, maradjunk is azok!
Várandósoknak, kismamáknak külön ajánlott!
női gördülő cipő
női gördülő cipő

férfi gördülő cipő

A férfi gördülő cipő inkább feladatában látja el szerepét, igaz, a két nem hiúságának versenye mindig megosztja a véleményeket.

Egy férfi inkább praktikusan válasz lábbelit és legyen az fizikai munkás, sportszerető, vagy csak figyelmes az egészségére, érdemes a
férfi gördülő cipő kínálatot megtekintenie.

Hiszen jól tudjuk, az ízületi, porc és csont gondok többször fordulnak elő a hímneműeknél.

A gerincsérv, a térdproblémák pedig nem olyan dolgok, amiket szívesen kipróbál az ember.

Gondolják át, már most odafigyelnek egészségükre, vagy később élnek napi fájdalom és testtartás gondokkal!
férfi gördülő cipő
férfi gördülő cipő

sport gördülő cipő

A sport gördülő cipő az egyik legfontosabb a gördülő cipők közül, hiszen a nagyobb igénybevétel, nagyobb problémákat is okozhat.
Azt se felejtsük el, hogy mozgás közben milyen irányú erők érnek minket, mindenesetre a függőleges, azaz a föld felé irányuló hatások minden esetben jelen vannak. Ebből eredően ki vagyunk téve a bokaízületi, térd, csípő, derék, hát és gerincproblémáknak, amiknek esélyét jobb, ha minimálisra csökkentjük.
Ezt szolgálja a lehető legjobban a sport gördülő cipő, hiszen már a mozgás közben segít a helyes testtartás felvételében, tompítja a vázszerkezetünkre ható erőket, csökkenti az igénybevétellel járó rezgéseket és megelőzi a verejtékezés fokozta fertőzések elterjedését is.
Használjon testmozgása közben sport gördülő cipőt és tapasztalja meg a könnyebbséget a pihenés közben is.
sport gördülő cipő
sport gördülő cipő

alkalmi gördülő cipő

Kevesen tudják, hogy alkalmi gördülő cipő is létezik.
Pedig az egyik legfontosabb dolog, hogy munka, vagy egy esemény, rendezvény során komfortosan érezzük magunkat.
Ha szorít, meleg, nem szellőzik, nem kényelmes a lábbelink, akkor veszítünk koncentrációnkból, vagy az élvezeti érték csökken.
Mivel az alkalmi gördülő cipő kívülről elegáns, belülről kényelmes, többórás hordás során is segíti testünk éberségét és egyenletesen terheljük izmainkat.

Álló helyzetben kihúzzuk magunkat, pozitív benyomást keltve és mivel légzésünk is könnyebb, más egyéb testi folyamatokkal egyetemben, sokkal jobb üzleteket köthetünk, családunk is kellemesebben érzi magát.
alkalmi gördülő cipő
alkalmi gördülő cipő
RYN SHOP    |   1024 Budapest, Mammut I. Lővőház u 2-4
 Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu